Om Oss

Välkommen till QT Services

QT Services är flytt & städfirma som ger alltid lite
extra tjänster till kunder inom flytt och städ.

Det finns anledning till att vi ordna våra medarbetare med en sjysst arbetsmiljö. Vi tror på att ge glädje, tillfredsställelse, inspiration till våra kunder genom att erbjuda en lösning som fungerar bäst för dig som kund. Oavsett om det är flytthjälp, flyttstädning, storstäd, byggstäd eller kontorsstäd, QT Services sparar dina tid, energi och pengar.

Vi tar ansvarighet – Vårt mål är miljö-vanligt samhälle, så vi fångar alla sociala aspekter att uppfylla kundens förväntningar i alla nivåer. Vi fokuserar på hållbar utveckling som innebär att minska ungdomsarbetslöshet i arbetsmarknaden. Vi gör skillnad i samhället att sysselsatta unga människor och studenter till rörlig arbetsmarknaden.

Varför välja QT Services?

En flytt och städ koster givetvis olika beroende på var i landet du bo och exakt hur mycket ska flyttas eller städas. Du kan kontakta oss för uppskattning och att få ett kostnadsförslag. Med inspektionsgaranti utgår vi från en checklista att ha nöjdaste kunder på avtalad tid.

Så här fungerar det

QT Services Flytt & Städ

Intresseanmälan

Fylls i direkt via hemsidan.

Bokning av tid

För kostnadsfritt hembesök

Städning påbörjas

Enligt önskemål.

Vår ambition är att ge dig som kund en lyckad och smidig Flytthjälp samt
städning med den pålitligaste städservice. Om du har frågor, vi hjälper dig med hela uppdraget (allt inom flytt & städ) efter just dina behov.

Vi älskar Jobb du hatar.

Get Free Estimate

010 330 8444

Huvudkontor:

Östra Storgatan 71, 55321 Jönköping

Tel: 010 330 8444

mail: info@qtservices.se

Viktig information:

Rut-Avdrag
GDPR
Bokningsvillkor